List of Healthy eating habits । Daily routine for healthy life । Good healthy food to eat and what to do before and after meals every day.

Healthy eating habits

List of Healthy eating habits । Daily routine for a healthy life. It will take your 5 to 7 minutes to read

1. What kind of water should we drink in the morning?
Answer – Light hot water

2. What is the method to drink water?
Answer: By sitting down

3. How often we should chew food?
Answer. – 32 times

4. When should we eat full stomach?
Answer. – Morning

5. Upto how long should breakfast in the morning eat?
Answer. – Up to two and a half hours of sunrise

6. What should we drink with morning meal?
Answer. – Juice

7. What should we drink with lunch?
Answer. – Lassi / Buttermilk

8. What should we drink with dinner at night?
Answer. – Milk

9. At what time should citrus fruits not eat?
Answer. – At night

10. When should you eat ice cream?
Answer. – Never

11. How long after the food removed from the fridge should eat?
Answer. – After 1 hour

12. Should drink cold drink?
Answer. – No

13. How long did the prepared food we should eat?
Answer. – 40 minutes

14. How much food should be eaten at night?
Answer. – Light food (equal to zero)

15. At what time we should take dinner?
Answer. – Just before the sun set

16. How long before eating food we can drink water?
Answer. – 48 minutes

17. Can we drink lassi at night?
Answer. – No

18. What should we do after breakfast?
Answer. – Work

19. What to do after lunch?
Answer. – Rest

20. What to do after eating at night?
Answer. – must move 500 steps

21. What should always be done after eating food?
Answer. – Vajrasana

22. How long should Vajrasana be after eating?
Answer. – 5 -10 minutes

23. After wakeup in the morning what should we put the eyes?
Answer. – Cold water.

24. What time should sleep at night?
Answer. – 9 – 10 o’clock

25. What should be put in the vegetable in the afternoon?
Answer. – Oregano

26. Should eat salad at night?
Answer. – No

27. How should we always eat food?
Answer. – sitting down on the floor and chewing a lot

28. When should we drink tea?
Answer. – Never

29. What should be added in milk to drink?
Answer. – Turmeric

30. Why should you drink turmeric in the milk?
Answer. – There will be not cancer

31. Which medical practice is right?
Answer. – Ayurveda

32. When should we drink the water of gold utensil?
Answer. – October to March (in winter)

33. When should the water of pottery be consumed?
Answer. – March to June (summer)

34. When should the water of copper vessel be consumed?
Answer. – June to September (rainy season)

35. How much water should drink in the morning?
Answer. – At least 2 – 3 glasses.

36. When should we wake up in the morning?
Answer. – 1.5 hours before sunrise

Must Know about Top 200 free classified websites for Advertising for Small business owners

To know more about MBA AssignmentsModel papersProject reports, click on the links

Thank for reading our post on ” Healthy eating habits । Daily routine for healthy life । Good healthy food ” if you like please share with your friends on WhatsApp & Facebook.

Spread the love
  • 4
    Shares

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.
×
×

Cart